XLSIOR SANTORINI EXCLUSIVE – ФЕСТИВАЛ ЗА ИЗБРАНИ

Гей фестивалите в Гърция това лято се увеличават с още един. Излезлият от картичките магически остров Санторини ще бъде домакин на първото издание на XLsior Santorini Exclusive или иначе казано – първият луксозен гей фестивал в Средиземноморието. За три дни, от 28 до 30 август, фестивалът ще си постави за цел да представи нов тип концепция в гей пътуванията, съчетаваща разкош и елегантност, а не просто парти и напиване до козирката. Екипът на фестивала подготвя серия от събития и преживявания, които да оставят незабравими спомени за избраните гости.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

8393331_orig

Концепцията е гей лукс за ограничена бройка от хора, които биха могли да си позволят високите цени на острова от групата на Цикладите. Първият ден на фестивала ще включва дегустация на вино по време на прочутия залез на острова, заедно с вечеря. Дрескодът е елегантен. Вторият ден ще бъде запълнен с обиколка на острова с лодка, посещаване на кратера на вулкана и фото-сафари. Ден три е запазен за елегантно pool party с дрескод – изцяло бяло, и посрещане на залеза, което ще прерастне и в нощен купон. Локацията е буквално спираща дъха.

Зад XLsior Santorini Exclusive стоят организторите на XLsior Mykonos, фестивалът, който ще се случи за трета поредна година на остров Миконос. Имаме им пълно доверие, че ще предложат изживяване, което ще си стува всяко евро.

Повече инфо на http://www.xlsior-santorini.com/

8322778_orig