WE ПАРТИ ФЕСТИВАЛ ЗА НОВА ГОДИНА В МАДРИД!

Летните температури може и да ни изглеждат далeч, но в испанската столица декември ще бъде август. Поне по отношение на високите градуси на един от най-впечатляващите гей фестивали – WE New Year Festival 2015/16. За събитието вече пета поред година ще се стекат „фитнес зайчета” от цяла Европа, за да не пропуснат да останат без дрехи и да покажат изваяни тела. Но нека този напомпан факт не ви смущава, защото фестивалът е чудесно забавление за всички, независимо от физическото или ментално развитие.

Партито ще започне от 27 декември, неделя, с Matinee, понеделник е за XLSior Миконос с техния резидент DJ GSP. Вторник и сряда – израелците Forever и англичаните Beyond.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

WE-PARTY-METROPOLIS-@-WE-NYF-010

В навечерието на нова година, на 31 декември, WE са поканили едни от най-обичаните си DJ – Aron и Phil Romano. Но партито далеч няма да свърши тогава. На 1 януари по традиция тълпата дори е по-голяма и в бойна готовност за купон. WE ще продължат и на 2 януари със закриващото парти на Eliad Cohen. И трите събития ще бъдат в клуб La Riviera. Пет наситени дни с музика, енергия и безкрайно забавление. Добавете към това и секси go go танцьори, пищни декори и замайващи светлини.

Screenshot 2015-11-12 15.53.09

Освен гривна за достъп до всички партита, ще се продават и отделни билети за партитата на 31.12 и 1.01.2016 – http://wepartyfestival.com/tickets1/ Продават се и VIP и диамантени пасове на цени от 400 и 750 евро.

PROUD.bg е официален медиен партньор на събитието.