Втората среща на WIO Club ще бъде посветена на разкриването на работното място

Втората среща на WIO Club ще се проведе на 20 февруари от 19:00 в KANAAL (бул. Мадрид 2) и ще бъде посветена на темата за разкриването на работното място.

Да се идентифицираш като ЛГБТИ+ никога не е лесно. Да си открит ЛГБТИ+ човек на работното място е дори по-трудно, особено в консервативна бизнес среда като българската. От друга страна, възможността да бъдеш себе си, без да слагаш маски на работното място, сваля голям товар от раменете на ЛГБТИ+ професионалистите и им помага да бъдат не само по автентични, но и по-продуктивни, удовлетворени и ангажирани.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Организаторите са поканили Галина Георгиева -ЛГБТИ+ професионалист с дългогодишен опит, която работи в голяма мултинационална компания. Тя ще разкаже за личния си опит и ще даде полезни съвети за стъпките, които трябва да предприемем, когато сме решили да се разкрием пред колегите си. Събитието ще продължи с музика на живо от Aled Ordu Music и нетуъркинг коктейл.

Доведи колега и/или приятел и стани част от растящата местна общност на лидерите на бъдещето. Входът е свободен.

Инициативата е част от проекта “Рейнбоу Хъб”, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта “Рейнбоу Хъб” е овластяване на ЛГБТИ общностите за реализиране на застъпнически действия.