RICKY MARTIN ВЛИЗА В КОЖАТА НА ЛЮБИМИЯ НА VERSACE В НОВ СЕРИАЛ

Ricky Martin се е съгласил да влезе в ролята на партньора на модния дизайнер Gianni Versace в третия сезон на „American Crime Story“. Всеки сезон на сериала се фокусира върху действително събитие, като първият разказва за драмата около американския ръгбист OJ Simpson.

Третият сезон ще се появи на екран догодина и ще се завърти около Andrew Cunanan, който през 1997 убива петима души в рамките на три месеца, а след това се самоубива. Една от жертвите му е Gianni Versace. В ролята на Cunanan ще се превъплати любимеца ни от музикалния тийн сериал „Клуб Веселие“ (Glee), Darren Criss.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Поп звездата Ricky Martin пък ще изиграе Antonio D’Amico, партньора на италианския дизайнер. Това ще бъде първата му гей роля. Сравнително слабо популярният актьор Édgar Ramírez ще изиграе самия Versace, а Penélope Cruz ще бъде неговата сестра, Donatella Versace.

Шоуто е базирано на книгата „Vulgar Favors“, която проследява убийството на дизайнера и последвалото го преследване на Cunanan. Основна сила на разказа е психологическия портрет на хомосексуалния сериен убиец, чийто мотиви и до днес остават загадка.