Progress обявиха своята подкрепа към Rainbow Hub и ЛГБТИ+ общността в България.

 
Кабинет Дъга – банер
 

В отговор на престъплението от омраза, което се случи миналата събота в Rainbow Hub, компанията и тяхната ресурсна група за ЛГБТК+ служители дариха 3000$ и предложиха доброволци, които да помогнат с почистването и реставрирането на общностния ЛГБТИ+ център.

Progress оповести позицията на официалния си сайт, изразявайки шока от случилото се в общностния ЛГБТИ+ център, Rainbow Hub, на 30-ти ноември по време на събитие, целящо дискусия на тема права и проблеми на транс хората у нас.

„ЛГБТК+ общността и нейните съюзници са представени в Progress както на местно ниво в България, така и по целия свят. Като компания с ясен и неоспорим ангажимент да подкрепя общностите на служителите на Progress и тяхното благополучие, ние сме ужасени и разтревожени от това ужасно нападение, както и от всички други случаи на въоръжена омраза, с които се сблъскват различни групи от населението по света.

Макар че „Progress“ не може да претендира, че е в състояние да разреши всички несправедливости по света, ние можем да предложим облекчение и помощна ръка. Ще отделим 3 000 щатски долара за усилията за възстановяване и продължаване на проектите за подкрепа, организирани от хората зад Rainbow Hub. Освен това Плюс, ресурсната група на ЛГБТК+ служителите в Прогрес, ще предложи бъдещи възможности за доброволчество, за да подкрепим лично възстановяването на обществения център.“

 

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина