ONE TO ONE – ТВОЕТО НОВО МЯСТО

Появата на интересни нови места в София не просто ни радва, а направо ни кара да подскачаме от щастие върху бюрата в офиса. След възникването през лятото на бар Rush, от миналата седмица вече имаме ново попълнение, в което да прекарваме четвъртъчно, петъчните ни и съботни вечери. Оne To One беше открит миналата седмица в центъра на София, на ул. Позитано 22 и ни впечатли с елегантния дизайн, няколкото нива и ефектното LED 3D осветление, което признаваме си даже малко ни заслепи. А може би се е дължало на повечето водки с лед.

6

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

От One To One имат да набират скорост, за да спечелят публиката си, но те дават уверена заявка за това с идеята за разнообразни тематични партита, които тепърва предстоят. В определени дати от месеца One To One дори ще отваря вратите си и във вторник за специални концептуални събития, за които ще научаваме скоро.

2

One To One е място за хора, които обичат да се забавляват, а уютният интериор и специалното отношение към всеки клиент ще осигурят комфортно преживяване на всички. “Твоето ново място” се намира на ул. Позитано 22 и ще работи всеки четвъртък, петък и събота от 23:00 ч.

За повече информация и предстоящи събития може да следиш редовно Фейсбук страницата: ClubOneToOne

Резервации на 0877 181 343