MILKSHAKE С НОВА СЦЕНА И ДВЕ ЛЕГЕНДАРНИ ВОДЕЩИ

Това лято музикалният гей фест Milkshake ще отпразнува своята пета годишнина с двудневен купон в амстердамския парк Westerpark на 30 и 31 юли. Основен акцент е чисто новата сцена, която ще забавлява гостите в неделя: OUR HOUSE с водещи клубните звезди Percy и Nickie Nicolе.

От Our House ще звучат класики и хитове от 90-е. „Mellow“ бяха в музикалното меню на легендарните клубове RoXY и iT и на практика създадоха холандската денс култура.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Двете най-големи икони от онези дни са Percy и Nickie Nicole, чиито имена все още са синоними на здрав купон.

Percy, започнала кариерата си през 1978, е красива кралица на нощта, която се превърна в международна звезда с ангажименти по целия свят. Като джаз певица тя още обикаля сцени из Европа.

Нюйоркчанката Nickie Nicole се превърна от драг кралица на RoXY и iY в изтънчена и стилна икона. Тя е първата холандска драг кралица, която доби мейнстрийм слава и беше водеща на „De Travestieten Show“ по холандската телевизия.

В миналото двете дами никога не са споделяли една сцена едновременно. Сега, специално за петия рожден ден на Milkshake, те ще обединят сили, за да припомнят славните дни на амстердамската гей сцена.

Пригответе се за розова сцена, цяла армия от горещи танцьори и много брокат, който ще се изсипе върху една от най-големите и яки сцени на Milkshake на 31 юли!