A gay couple briefly kiss in a night-club of Douala

MILKSHAKE: ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ…

През 2012 клуб AIR Амстердам и клуб Парадизо стартираха единствената по рода си либерална колаборация с името Milkshake Festival. На 19-ти юли 2015, четвъртото издание на фестивала ще се проведе в Westerpark, Амстердам.

„За всички, които обичат“ е мотото на тазгодишното издание на Milkshake, което междудругото описва атмосферата на всички предишни издания. Milkshake е денс фестивал, роден от простичката мисъл, че „всичко е възможно“ и има за цел да покаже, че забавлението, музикалният вкус, изборът на облекло и общественото положение нямат нищо общо със сексуалността. Атмосферата на Milkshake се създава от обществото и е лишена от всякакви стереотипи. Животът е парти, точно заради фактът, че цветът на кожата, сексуалните предпочитания и външният вид тук нямат значение.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 
[tube]https://www.youtube.com/watch?v=00566FJu2uA[/tube]

Milkshake празнува градът и неговите инициативи и цели да върне добрите и приятелски отношения обратно в обществото. Пухкави, слаби, малки, големи, гей, хетеро, транс, тъмнокожи или бели: хората са солта на земята и това е, което заслужава да бъде отпразнувано.

4-тото издание на Milkshake ще представи общо 9 партита с впечатляващ line-up от близо 100 DJ-я и артиста: SUPERTOYS, VIEZE POEZENDEK, GLITTERAZZI, NOW&WOW, ERWIN OLAF, LIBERATED, RAPIDO, CIRCUS KLAUTERWERCK, DELICIOUS UNICORN AREA. Част от имената включват HERCULES AND LOVE AFFAIR, AMANDA LEPORЕ, DISCO SMACK, резидента на Berghain/Panorama Bar – BORIS и много други.

Всички подробности и билети, може да откриете на официалния сайт на фестивала www.milkshakefestival.nl