Мъж направи свирка на 25см пенис и свърши в спешното с разкъсване

Млад гей мъж от Чикаго бе обявен за „легенда“, „мъченик“ и „идол“, след като публикува онлайн разказа си за това как се озовал в болница за три дни след като погълнал „кур с размерите на Хълк“.

Фреди Аланис публикува в Twitter селфи със следния коментар: „Извинете за лошия ъгъл, но помнете, че лапах кур с размерите на Хълк и свърших в спешното“. Публикацията бързо набра популярност и повдигна множество въпроси относно инцидента, който се е случил през януари тази година.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Според мъжа, пенисът е бил с размер 25-27 сантиметра. „Бедното ми малко гърло бе унищожено,“ сподели Аланис. Огромният член разкъсал дихателните му пътища по време на свирката, която обаче успял да доведе до край. Аланис се прибрал у дома и едва на следваща сутрин осъзнал, че нещо не е наред.

В интервю за „Them“, героят описа как първоначално не се чувствал комфортно да говори за случилото се с майка си, която го закарала до спешното. Единственото, които й казал, било, че има жестока кашлица. Аланис сподели още, че родителите му знаят, че е гей, но първоначално не им казал за случилото се, защото не искал да го помислят за курва.

„В крайна сметка трябваше да кажа на лекарите точно какво се е случило, за да получа правилната помощ. Фактът, че се е случило е шокиращ, защото докторът ми каза, че шансът за разкъсване на дихателните пътища чрез орален секс е едно на милиони, може би стотици милиони.“

Младият мъж разкри, че все още поддържа контакт с надарения си партньор. „Разказах му какво се е случило и оттогава, когато решим да правим секс, той е много по-внимателен.“