LOVEGUIDE СЪВЕТВА ГЕЙ ТИЙНЕДЖЪРИ КАК ДА СЕ РАЗКРИЯТ

Новото видео на платформата LoveGuide, озаглавено „Как да кажеш, че си гей“, е насочено специално към гей/би младежите, които обмислят как, кога и пред кого да се разкрият.

Повечето от нас решават да се разкрият постепенно, обясняват авторите. Първо споделят с най-близките си – с приятел и член от семейството, на когото имат най-голямо доверие. От голяма помощ може да бъде контакта с хора като тях, които вече са минали по този път.

 
L’N’Q: House & Disco
 

LoveGuide е единствената у нас платформа за сексуално и здравно образование за тийнейджъри. Тя помага на подрастващите със съвети по едни от най-вълнуващите и специалните теми в техния живот – любовта, секса и отношенията между хората. Това включва първи срещи, раздели, връзки от разстояние, запознанства и безопасност в интернет, как да разпознаят насилие, как да реагират или да се предпазят от насилие, промени през пубертета – не само в тялото, но и емоционални, първия път, видове секс, безопасен секс, предпазване от забременяване и сексуално предавани инфекции и много други.