ISTANBALL – ГРАНДИОЗЕН ГЕЙ ФЕСТИВАЛ В ИСТАНБУЛ МЕЖДУ 19 И 23 ЮНИ

Истанбул – по-толерантен и по-горещ отвсякога! Такъв ще го видим благодарение на травъл агенцията Hip Sultan, която организира първото издание на фестивала Istanball – 4 дни нон-стоп партита с едни от най-големи DJ и артисти от световната гей сцена. Определено новината за международното гей събитие, случващо се между 19 и 23 юни, на няколко часа с път кола от България, ни зарадва много! Някой от партитата ще бъдат под домакинството на марки като Rapido, Beyond и Gigolo, а локациите им ще бъдат най-популярните клубове в многомилионния град. Очакват ни и екзотични изненади като вечеря на залез слънце на круизен кораб, плажно парти и разбира се автентично преживяване в турски хамам.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Единственият начин да се включите в Istanball е като закупите пълен пакет на цена от 670 евро на човек, като в цената влиза настаняване в хотел или апартамент по избор и отново с избор дали искате да бъдете сами или да делите стая с непознат, билети за всички 10 партита, вечеря на кораб, организирана половин дневна обиколка на Истанбул и посещение на хамам. Може и да удължите преживяването си с организирана екскурзии след Istanball до Кападокия, Бодрум, Ефес и Алакати. Hip Sultan дори може да ви организира последваща екскурзия до Миконос, който се намира само на 50 минутен директен полет. В цената не влиза транспорт до Истанбул.

Зад пулта ще застанат гостувалите и у нас преди време Micky Friedman, Phil Romano и Marco da Silva, както и DJ Aron, Paul Heron, Leomeo, Fabio Luigi, както и местната знаменитост DJ Tarkan. Партитата започват на 19 юни, четвъртък, в петък продължават с главно Rapido парти, съботата е запазена за испанския бранд SuperMartxe, а Fun House от Amsterdam ще закрият с неделно tea dance парти от 16 часа следобяд.

Screenshot 2014-04-21 15.24.12

Istanball е първият по рода си гей фестивал, провеждащ се в мюсюлманска страна, за която смелост заслужава адмирациите ни. Целта му според организаторите е да се превърне в празненство на любовта, равенството и щастието, примесено с насладата от модерния, мултикултурен и толерантен Истанбул.

Пълна информация, избор на места за настаняване и закупуване на билети ще намерите на http://www.istanballfestival.com/. PROUD.bg е единственият български медиен партньор на събитието и всеки, посочил името на медията ни в полето за допълнителна информация откъде сте научили за фестивала, ще получи специална награда!