ID CLUB ОРГАНИЗИРА КОНКУРС ЗА DRAG QUEENS

ID Club ще бъде домакин на единствения засега по рода си в България национален конкурс за dragизпълнители – “ID’s Drag Race”, който ще се проведе на 5-ти декември (петък) и безмилостно ще отсее най-харизматичните, най-дръзките и най-талантливите drag изпълнители.

Под съпровода на добре познатите водещи и ментори на конкурса Donna Fox и Jennifer Benediction, всяка претендентка ще даде най-доброто от себе си в 3-те кръга от състезанието, борейки се да грабне голямата корона, а за финалната присъда ще се произнесе не кой да е, а пазено в тайна жури от популярни български звезди. От клуба не издават имената им, като само подчертават, че те са провокативни и „хапливи“ ВИП-ове, които ще се погрижат само най-впечатляващите участнички да се доберат до финала.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Конкуренцията в състезанието ще бъде ожесточена и надпреварата ще е толкова трудна, че ако случайно видите хвърчащи токове – пазете се! Накрая на нощта само една от шоу гърлите ще положи Короната на главата си, а всички ние ще станем свидетели на зрелищната битка за завладяване на трона.