ID CLUB ВЪЗКРЪСВА В НОЩТА НА ВСИ СВЕТИИ

Тази година в нощта на Вси светии в зала 6 на НДК ще се случат чудеса, каквито никога не сте си и представяли. Това обещават организаторите на зловещо парти, планирано за 31-и октомври, понеделник.

Екипът на ID Club ще посрещне зажаднялите за купон почитатели на покойния гей клуб в зала 6 на НДК на уникално New ID-entity Dark Hall Halloween Party.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„На площ от 500 кв.м в най-престижния конгресен център в страната ще поставим началото на обещаната дългоочаквана нова епоха в алтернативното забавление,“ съобщиха организаторите. „Страхотното ни парти в духа на осемгодишната ни традиция ще се реализира в изцяло нови измерения със специален пърформанс на изявени ентъртейнъри от близкото и по-далечно минало, като звездите на сцената ни ще могат да разчитат на горещия денс съпорт на изкусителните ни go-go boys и на разтърсващия саунд на най-добрите диджеи. А за всички вас, които на Halloween ще се намирате далеч от нас, сме подготвили специална Live Streaming сесия, която ще ви даде възможността да се докоснете до неповторимата атмосфера на събитието чрез мобилното си устройство.“

За всички гости на ивента е осигурен паркинг, както и специално обособена зона за пушачи на просторната тераса на зала 6.

Входът е 15 лева, а резервации могат да бъдат правени на телефон 0896 565 817.