GRINDR РАЗКРИ ОЛИМПИЙСКИТЕ ШАМПИОНИ ПО ГЕЙ СЕКС В РИО

Повече от 38 000 мъже от 109 държави са използвали приложението за запознанства Grindr в Рио по време на Олимпийските игри. Популярната платформа публикува любопитна статистика на държавите с най-големи „постижения“. След като анализирали над 14 милиона съобщения, ето какво установили:

Най-много посетители

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Златният медал отива при бразилците, които бяха и домакини на игрите. 28 544 мъже са ползвали Grindr по време на събитието. САЩ получава сребърен медал (1322), а бронзът отива при Великобритания (411). След тяха се нареждат Аржентина, Мексико и Испания.

Най-много изпратени съобщения, на глава

Учудващо, победител в тази категория се оказва Катар, където хомосексуалността все още е незаконна. Две възможни обяснения: катарците имат извънредна нужда от гей секс, заради липсата му в родината им; или някой загорял катарец е изпращал съобщения на всеки мъж в околността. На следващите позиции са Кюрасао и Гватемала.

Държава, изпратила съобщения до най-много националности, на глава

Поздравления, Австралия! Изглежда, че австралийските мъже наистина се разват на многообразието. Те печелят злато за това, че са се свързали с най-много националности. Тайланд и Русия я следват, а Сингапур, Южна Африка и Доминиканската република са на 4, 5 и 6 място.

Най-много изпратени снимки, на глава

Изглежда, че южноафриканците са маниаци на тема интимни снимки, защото именно те печелят златен медал в тази категория. Логично, Катар и Кюрасао получават сребро и бронз. След тях се нареждат Финландия, Испания и Гватемала.

Откъде идват потребителите на Grindr?

Картата по-долу показва ориентировъчните количества мъже, идващи от всяка държава, за която има данни. Тъмно синьо означава, че най-много потребители идват от тези държави, а най-светлият тон зелено означава по-малко от 100 потребители.