DAVEY WAVEY САМО ПО БЕЛЬО В НЮ ЙОРК

Когато Youtube сензацията и фитнес гуру Davey Wavey посети Ню Йорк миналия месец, той не се притесняваше да се перчи в Голямата ябълка, облечен само в бельо. Въпреки изобилието от марки и възможности за избор американецът се спря на лимитираната серия на марката Modus Vivendi. Моделът се казва Premium Gold Boxer Brief, и определено не е създаден да бъде крит от хорски погледи. Wavey също носеше чифт блестящи кецове и допълни визията си с чанта от Louis Vuitton и кожен шал.

Davey-Wavey-Road-Trip-Image-1-11

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Направени с ниска талия тези Modus Vivendi Premium Gold  боксерки и слипове имат стотици бродирани златни пайети, които са пришити върху специална еластична материя, внесена ексклузивно за модела от най-добрите италиански фабрики. Тази материя е мека, лека и дишаща. Всички Premium Gold модели са изработени на ръка в завода на марката в Гърция, тъй като тази специфична материя се нуждае от изключително внимание към детайла. „Има много работа, довела до създаването на всеки чифт, но резултатът е наистина зашеметяващ,“ каза Thanos Giagtzis, маркетинг директор на Modus Vivendi. Тези боксерки също така разполагат с екстравагантен позлатен корсет, за истински кралици.

Davey-Wavey-Road-Trip-Image-1-9

Мъжките боксерки от модела Premium Gold са сред най-продаваните модели на Modus Vivendi и това е доказателство, че хората не се притесняват да похарчат значителна сума пари за един чифт бельо, стига да са сигурни, че ще ги накара да изглеждат и да се чувстват специални. Този модел се продава в България от онлайн магазина www.queerwear.net за  сумата от  148 лв. и се доставя след предварително плащане в срок от 15 работни дни. За феновете на блестящите златни пайети марката предлага модела във вид на боксерки или слипове в размери от S до XL. Още имате време за подаръци!