Отворени позиции
За компанията
Sofia Technical Student Internship – Sofia 2023 Blue Journey
Sofia NON Technical Student Internship – Sofia 2023 Blue Journey
Sofia Mainframe Deployment Specialist
Sofia SAP FI Consultant
Sofia Finance Traineeship Program
Sofia z/OS Technical Support Professional
Sofia SAP Consultant Internship Program
Sofia Network Support Engineer with Spanish and English
Sofia Technical Support Professional IBM i for US
Sofia SAP Application Consultant
Sofia Customer Service Manager with English
Sofia Multi Vendor Networking Support Engineer – L1
Sofia System Z Developer Intern
Sofia Application Developer – Java & Web Technologies
Sofia Senior Network Engineer
Sofia Cloud Architect
Sofia SAP SD Consultant
Sofia Procurement Buyer with English and German
Sofia SAP ABAP Developer
Sofia DevOps Engineer – AWS
Sofia AWS Migration Architect
Sofia Operations Coordinator with Dutch

IBM е базирана на ценности компания с хора, които създават и прилагат технологии, карайки света да работи по-добре. Днес, хиляди служители на IBM по целия свят изобретяват и интегрират хардуер, софтуер и услуги, за да позволяват на прогресивни предприятия, институции и хора да успеят и изградят една по-интелигентна планета.

В IBM България имаме и вътрешна ресурсна ЛГБТ+ група „Voices +“ – общност от съмишленици в компанията, която цели да направи нашата среда на работа още по-приобщаваща и многообразна.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Защо да се присъедините към IBM?

Процъфтявайте в приобщаваща среда – да се присъедините към IBM е да се присъедините към култура на откритост, сътрудничество, доверие, и да отговорите на поканата и очакването да изразявате мнението си.
Помогнете да променим света – нашата работа наистина постига промяна – от помощ при лечението на болести, прогнозиране на времето, до почистване на океани и още много.

В какво вярваме

Най-голямата ценност на IBM са служителите ни. Вярваме, че силата ни се крие в многообразието на нашите екипи. IBM насърчава преследването на творческите интереси и извън работното място, защото когато служителите ни имат възможността да се водят от любопитството си, това дава на всички нас нова перспектива  и множество възможности за развитието на нови технологии. Заедно в IBM можем да допринасяме за напредъка чрез значими иновации.

Повече за IBM България

Още от основаването си през 1937 г. oт Томас Уотсън – Старши, IBM България има свое присъствие в Югоизточна Европа. В България, IBM отбеляза над 80 години присъствие на пазарa. През всичките тези години компанията работи с правителства, университети и различни институции в подкрепа на национални програми, подобряване на образованието, съживяване на градовете, справяне с предизвикателствата на икономическия растеж и много повече. Винаги сме били и ще бъдем стратегически партньор, който е готов да помогне на държавата и бизнеса да се възползват от най-модерните информационни технологии за по-бърз икономически растеж и по-голяма конкурентоспособност. Нашите служители могат да се възползват от многобройни учебни програми и да изследват кариерния път, който ще им позволи да станат най-добрите професионалисти в областта, която са избрали да развиват. В Ай Би Ем осъзнаваме, че кариерата и личният растеж на нашите служители означава растеж за компанията и го поставяме на дневен ред.