Calvin Klein празнува всеки член на ЛГБТ+ общността с кампанията #proudinmycalvins

Последната кампания на Calvin Klein е празненство на ключовите моменти в куиър пътешествието. Продължавайки движението #proudinmycalvins, кампанията преразглежда трансформиращите събития, които са оформили живота на талантите от различни части на света в различни моменти от време.

Кампанията използва автентичен подход към стилизирането, включвайки ключови дизайни от капсулната колекция на Calvin Klein Pride 2021, съчетани с деним и бельо, които показват собствения стил на всеки от талантите. Тази година прайд колекцията се отличава с класически силуети, включително модерна памучна бралета и слипове с логото на марката на талията в палитра от лимитирани модели. Изрязани тениски и суичъри също са представени в кампанията, както и дънки и емблематичната бяла тениска.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Кампанията вече започна в световен мащаб и ще продължи през цялата година в социалните мрежи на Calvin Klein с #proudinmycalvins.

Шест фотографи улавят осем талантливи души в интимна обстановка. Късометражните филми документират свързаните с талантите истории и преживявания с множество емоции.

Докато всеки от тях се откроява със своя изключително индивидуален произход и рядък талант, всички те са обединени в своята споделена страст и въздействие върху ЛГБТ+ общността.

Арка (тя/нея) заснета от Горка Постиго в Барселона

Небинарната изпълнителка, базирана в Барселона, която дебютира под името Arca през лятото на 2011 г., изкусно съчетава жанрове в музиката, пърформънса и живописта.

Honey Dijon (тя/нея) заснета от Мат Ламбърт в Берлин

Художник, диджей и моден дизайнер Хъни е родена в Чикаго и разделя времето си между Ню Йорк и Берлин. Новият ѝ албум Black Girl Magic ще излезе по-късно тази година.

Исак Коул Пауъл (той) заснет от Райън Макгинли в Ню Йорк

Американският актьор и певец наскоро изигра Тони в Бродуейската драматизация на Уестсайдска история и е представен в предстоящия сезон на Модерна любов и екранизацията на Universal на Уважаеми Евън Хансен.

Кай Исая Джамал (те/тях) заснет от Кембъл Ади в Лондон

Поетът и активист се опира на собствените си лични преживявания като цветнокож транс човек. Неговата работа се съсредоточава върху изследване, разбиране и разрушаване на социалните норми.

King Princess (тя/нея) заснета от Collier Schorr в Ню Йорк

Певицата, автор на песни и продуцент от Бруклин, Ню Йорк, бързо се прослави след дебютния си сингъл през 2018 година. Чрез майка си, която работи в модата, тя за първи път намери своето ЛГБТ+ семейство.

Омар Аюсо (той) заснет от Горка Постиго в Мадрид

Роденият в Мадрид актьор е най-известен с ролята си на Омар Шанаа в хитовия телевизионен сериал Elite, испански трилър и тийнейджърска драма.

Raisa Flowers (тя/нея) заснета от Райън Макгинли в Ню Йорк

Мултихифенатен талант, художник, модел и муза, Раиса черпи вдъхновение от своя западноиндийски произход и подземни клубни преживявания, за да даде нова гледна точка за това как обществото гледа на красотата и модата.

Самуел де Сабоя (той) заснет от Виви Бако в Сао Пауло

Афроамериканският бразилски художник размива границите между изкуството и модата. Мултимедийният художник се фокусира върху необходимостта от застъпничество и изграждане на мост с queer общността в родината си.

Calvin Klein си партнира с множество направителствени организации в подкрепа на застъпничеството, равенството и безопасността на ЛГБТ+. Тази година Calvin Klein с гордост обявява двугодишно партньорство с проекта Trevor, най-голямата организация за предотвратяване на самоубийства и кризисни интервенции за млади хора от ЛГБТ+ общността. Чрез партньорството Calvin Klein ще използва своята платформа, за да увеличи знанията за ресурсите за психично здраве на Trevor и ще спомогне за насърчаването на включването на ЛГБТ+ към обществото.

В допълнение, Calvin Klein подкрепя работата на ILGA World като глобален глас за правата на ЛГБТ+, на онези, които се сблъскват с дискриминация въз основа на сексуална ориентация, пол, идентичност и / или полови характеристики. Марката дарява средства и на Фонда за правна защита и образование на транссексуалните и продължава да развива своята дейност.