Бивш гей порно актьор стана част от крайнодясна хомофобска партия в Шотландия

Бившият гей порно актьор Филип Танцер, известен като Logan McCree, ще бъде част от изборите за шотландски парламент, като част от крайнодясната партия Scottish Family Party, която се бори срещу прогреса за ЛГБТИ правата в страната.

Танцер се е идентифицирал като гей преди да навърши 32 годишна възраст. След това той се „отрече“ от сексуалността си и започна връзка с жена. В момента е на 43 години, живее в Шотландия и се надява да си спечели място в парламента на изборите, които ще се проведат през май.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

По време на предизборната кампания Филип заяви, че винаги е имал негативно мнение за порно индустрията, но е започнал кариерата си като Logan McCree, защото се е нуждаел спешно от доходи.

„Една от основните причини да съм част от партията Scottish Family Party е личния ми опит и желанието ми да помогна на хората. Порнографията не е проблем само на мъжете. Тя се консумира от момчета и момичета, които страдат от нейното влияние. Когато бях по-млад се чувствах притиснат да се идентифицирам като нещо, което не съм. Партията напълно представлява моите виждания за живота и обществото“, споделя Танцер.