Бени Драма е част от изцяло ЛГБТ+ актьорския състав на ‘Bros’

 
BHK Banner
 

Снимка: nytimes

Бенито Скинър, комедиен актьор и звезда от социалните мрежи, се присъединява към актьорския състав на предстоящата романтична комедия на Били Айхнер „Bros„.

През последните седмици се разкриваха един по един актьорите, които ще се участват в продуцираният от Джъд Апатоу проект, създаден от Universal Pictures. Това, с което се отличава „Bros“ е, че всички актьори, които ще участват са част от ЛГБТ+ общността.

Бени Драма, както е известен в социалните мрежи,  бе обявен за един от комици, които трябва да гледате през 2021. Той има дълбок набор от персонажи в комедийните си проекти, с които привлича над един милион фенове в платформи като Instagram, TikTok и Twitter. За последен път той се появи на екрана в постоянна роля в четвъртия сезон на оригиналния HBO Max „Search Party„.

Bros“ е описан като „прочувствена комедия за двама гей мъже, които може би, вероятно, евентуално, се срещат в любовта. Може би.“ В актьорския състав влизат още Люк Макфарлан, Гийермо Диас, Боуен Янг, Харви Фиърстейн и ТС Мадисън.

 

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина