83% от гей мъжете са пращали снимка на пениса си

Дали на останалите гей мъже в приложенията за запознанства им се случват същите неща, които на вас? Журналисти на HuffPost решили да проверят, провеждайки национално допитване сред близо 4000 гей мъже. Сред въпросите в анкетата бил и „Пращали ли сте някога снимка на пениса си?“

Най-интересните резултати можете да видите като кликнете на инфографиката по-долу:

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

В проучването, проведено през 2015 в САЩ, участвали близо 4000 мъже на възраст между 18 и 65 години. То не е поръчано или спонсорирано от никое приложение за запознанства. Инициативата е изцяло на медията. Ето и по-интересните открития:

83% от гей мъжете са изпращали снимка с пенис. Това означава, че почти всеки потребител на такова приложение е отделил време да заснеме достойнството си (добавяйки оптически сентиметър или два), да го запази в телефона си и да го праща на непознати, които вероятно никога няма да срещне. Дали това е знак на сексуална свобода или просто екхибиционизъм?

31% от гей мъжете лъжат за възрастта, ръста или теглото си. Въобще не е учудващо, предвид, че подобни изследвания сред хетеро мъже показват сходни резултати. Интернет ни предоставя възможност да покажем най-добрата си страна, та даже и повече от онова, което реално сме.

45% от осъществените срещи не завършват със секс. С други думи, в почти половината от случаите, в които мъжете действително стигнат до среща, един от тях казва „Не, благодаря“. Предвид количеството лъжи за възраст, ръст и тегло, това не никак е учудващо.

50% от срещите се случват в дома на един от мъжете. Да поканите непознат вкъщи може да бъде определено като смело или глупаво, в зависимост от гледната точка. Изхождайки от факта, че 45% от срещите не стигат до секс, можем да си представим много неудобни моменти, случващи се по входните врати на ентусиастите.

На 30% от гей мъжете не им трябва снимка в лице, за да отидат на среща. Това е наистина шокиращо. Излиза, че пенисът е значително по-важна част от потенциалния партньор от лицето му.

Тук можете да видите пълните резултати от допитването, а по-долу очакваме отговорите ви в собствената ни анкета.

[interaction id=“599f3d3610b9cdab1f1c6e79″]