8-ТЕ НАЙ-ИЗВЕСТНИ ГЕЙ ПЛАЖА В СВЕТА

Време е да извадим банските, да сложим очилата и да видим кои са топ-местата по света, на които си заслужава да разпънем хавлиите си сред знойни тела.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Бонди бийч, Сидни, Автралия
Сидни е истинска ваканционна мека за гейовете, с половин дузина гей плажове, включително Бонди, който е популярен и сред лесбийките. Тук може да се полюбувате на доста Speedo фенове, както и на нудисти. Големите вълни не са рядкост, което прави плажа и подходящ за сърфисти.

20120112020059_23985

Саут Бийч, Маями, Флорида

Плажът има репутация на притегателна точка за музика, мъже и безкрайно лятно слънце още от 1980 година насам, с провеждането на първата музикална Winter Music Conference. Гейовете се събират между 12-та улица и океана, а дори спасителните станции имат флагове на дъгата.

Фарме де Амоедо, Рио, Бразилия
Хората са чували за момичето от Ипанема, но в тази част на Рио става дума само за „Барбитата“ или както са известни прочутите, мускулести бразилци, които позират на пясъка. Farme Gay както е прякорът на този плаж никога не е спокойно място и винаги има с какво да оплакнете очи.

parada_gay_rj_f_001

Елиа, Миконос, Гърция
Най-популярният гей плаж в Гърция е засипан с мъже от цяла Европа и ти е нужна резервация, ако искаш да бъдеш на шезлонг на първа линия през август. Голямата популярност мястото дължи и заради крузинг зоната на скалите след плажа, които в късния следобед се изпълват с желаещи да погледат или да свършат, докато гледат. На скалите всъщност може да попаднете на прекрасни екземпляри, така че ви препоръчваме разходка, но задължително с джапанки.

Плайа де ла Баса Родона, Ситджес, Испания
Близостта с Барселона всъщност означава много градски момчета, които се изсипват на Playa De La Bassa Rodona през пролетта и лятото. Всъщност… през цялата година. Гей карнавалът в Ситджес през февруари е едно от най-известните събития за гей общността в Испания. Плажът напоследък е станал привлекателен и за хетеро, така че за да намерите своя отбор се насочете към бялата фасада на хотел Калиполис. Морето от мускулести испанци няма да закъснее веднъж намерите ли хотела.

IMG_3517

Файър Айланд, Ню Йорк, САЩ
Двете гей анклави на плажа – Pines и Cherry Grove, са разделени от ничия земя, наречена с много любов „щанда за месо“. Пясъкът и слънцето са в изобилие, имайте наум обаче, че родителите и децата също могат да са в изобилие на Cherry Grove. През седмичните дни на лятото плажът може да стане толкова пуст, че да се почуствате като Робинзон. Само че без риск от гладна смърт.

Плайа лос Муертос, Пуерто Вайарта, Мексико
Независимо от плашещото му име, буквално преведено „плаж на мъртвите“, мексиканският плаж предлага девствен бряг и красиви гледки само на няколко метра от гей-квартала на курорта. Ще разберете, че сте попаднали на точното място, когато забележите множество сини шезлонги, по които местните и гей туристите флиртуват без срам.

2129383

Хилтън Бийч, Тел Авив, Израел
Плажът до известния хотел Hilton е гей перла в един не-гей-доброжелюбен Близък Изток. И е така почти с основаването на Израел. Още през 50-те години на миналия век паркът над плажа е бил известна крузинг зона. Плажът е гей оазис, особено по време на Прайд, когато в града се изсипват тълпи от секси мъже от цял свят. Не че е нужно, тъй като израелските мъже имат много с какво да се похвалят.