7 МИТА В ГЛАВИТЕ НА ХЕТЕРО МОМЧЕТАТА ЗА ГЕЙОВЕТЕ

Този материал е за всичките ми хетеро приятели. Обичам ви. Ама наистина! Наистина ви обичам, но трябва да обсъдим някои сериозни митове, които ви се въртят в главата относно мен и всички, като мен. Малко е странно колко често тези митове се появяват в разговори, филми, телевизионни предавания и книги. Може би затова си мислите, че са верни. Но… повечето от тези митове са пълни глупости.

01. Ние маструбираме нощем мислейки за вас

 
L’N’Q: House & Disco
 

manbed1

Много пъти съм маструбирал с мисли за моите хетеро приятели в главата, но също толкова често съм виждал някои хетеро момчета почти да се подмокрят като видят супер кола на улицата – това означава ли, че искат да я чукат? Вероятно не. Има някакво психологическо привличане с хетеро момчета. Фактът, че не можеш да ги имаш, те кара още повече да ги желаеш. Но това не означава, че желанието е непрекъснато. Да си мислиш, че всички гей момчета искат да се вмъкнат в гащите ти говори повече за твоето его, отколкото за гей хората. Вероятно трябва да спреш да слушаш идиотските си приятели, и да започнеш да използваш собствената си глава от време на време.

02. Всички ние искаме да флиртуваме с теб

screen-shot-2012-11-22-at-10-35-36-pm

Отново, флиртуването винаги се преценява от гледна точка на мъжа, с който се флиртува. Аз лесно мога да се усмихна на някой от опашката в кафето, обаче си е негова работа дали ще го изтълкува като флирт или приятелска усмивка. Може би ти се иска гей момчетата да флиртуват с теб, може би искаш да можеш да кажеш, че всички гейове флиртуват с теб (а и те карат да се чувстваш „неловко“ около тях). Повярвай ми, като ти казвам – не си чак толкова секси.

03. Ние те клеветим пред приятелката ти зад гърба ти

222

Ние може да сме супер близки с приятелката ти, но това не означава, че сме сплетници. Вероятно най-много да ни се налага да я слушаме да се оплаква от теб. Аз съм страхотен слушател що се отнася до проблемите на моите момичета. Нейните „мъжки“ проблеми обикновено се нуждаят от кърпичка, бутилка вино и приятна разтоварваща сесия (от нея към мен). Последното, което искам е да доливам масло в огъня.

04. Ние винаги те заглеждаме във фитнеса

ffff

Виж сега, ако имаш добро тяло, вероятно ще те заглеждам по същия начин, както ти се заглеждаш по телата на момичетата. Но това не значи, че ще се втурна към теб и ще те плесна по задника в жест на одобрение. Най-вероятно ние гледаме физиката ти и се чудим как и ние самите можем да подобрим нашата фитнес програма. Ние сме във фитнеса, в крайна сметка.

05. Ние сме перфектната компания за сваляне на мацки

ssss

По някаква причина цялата идея за „най-добър приятел гей“ се е пропила тотално в хетеросексуалното мъжко население. Те си мислят, че ние сме моста между тях и женския род. В известен смисъл това е вярно. Трябва да призная, че аз съм най-добрата компания на света, ако излизате да сваляте мацки, но няма да позволя накой съмнителен хетеро с лош дъх и средно тяло да се доближи до моите най-добри приятели. Спри да ме питаш на бара „Хей, ще ме запознаеш ли с приятелката си?“. Няма да стане.

06. Ние непрекъснато се чукаме

gggg

Вероятно за гей момчетата е далеч по-лесно да си помогнат в нужда от време на време, но просто защото сме гей не означава, че спим с всеки от нашето обкръжение. Също както ти вероятно не спиш с всяко момиче, което познаваш в офиса, е и ние не си размахваме пишките в лицето на всеки гей мъж, който познаваме.

07. Ние си носим ориентацията отбелязана на челото

awww

Никога не съм се представял като „гей“ пред когото и да било. Честно казано, малко се измарям от това как хетеро света използва „гей“ като прилагателно. Ти вероятно не поставяш думата „хетеро“ пред професията си, а защо ние трябва да го правим?