4 ЙОГА ПОЗИ, КОИТО ДА ТЕ НАПРАВЯТ ПО-ДОБЪР БОТЪМ

Всички искаме добър секс, но за него е нужно да положим усилия. Не забравяйте, че сексът е физическа дейност и като такава изисква сила, издръжливост и гъвкавост. Колкото по-добри сте в тези категории, толкова повече възможности. Или поне на теория. Днес ще ви разкрием няколко йога пози, които да разтворят тялото ви и да ви дадат нужните физически способности, за да се превърнете в по-добра приемаща страна в секса. Ако сте сред пасивните играчи, следващите редове са за вас.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Upavistha-Konasana-B--937x660

Широко разтворени крака

Това е повече упражнение за напреднали, което ще отвори вътрешната страна на краката ви и долната част на гърба, ще стегне корема и ще ви даде сила и най-важното издръжливост.

Prasarita-Padottanasana--937x555

Прегъване напред

Това прегъване с широко разтворени крака разтяга целите долни крайници. А ако планирате да ги държите разтворени дълго време, бъдете уверение, че те могат да се разтягат успешно.

Bitilasana-–-Cow-Pose-888x705

Котешки гръб

Ако любимата ви поза е кучешката, възможността да извивате гърба си в арка е жизнено важна. А и по-красива. Тази поза разтяга предната част на торса и врата и помага тялото да се разтвори по-естествено.

Malasana-Yoga-Squat-464x705

Йога клек

Тази поза разтваря бедрата, като ги тренира да бъдат по-издръжливи, и скулптурира коремната стена.