‘ШЕЛДЪН’ СЕ ОМЪЖИ ЗА ПАРТНЬОРА СИ ОТ 14 ГОДИНИ

Звездата от популярния сериал „Теория за Големия взрив“, Джим Парсън, се омъжи за дългогодишния си партньор, Тод Спайуак, в Ню Йорк тази събота.

Церемонията се е състояла в Rainbow Room – елегантна зала в небостъргача Rockefeller Center, където цените започват от 400 долара на човек, пише PinkNews. Подобни суми не са проблем за Парсън, който е най-високоплатения открито гей актьор в света. Той получава по около 1 милион долара на епизод.

 
L’N’Q: House & Disco
 

5.13.17 ❤️Rainbow Room, NYC ? by @ambergressphotography ? by @melissamcneeley ???by @doan_ly (more pics to come)

A post shared by Jim Parsons (@therealjimparsons) on

Парсън и Спайуак са заедно от 14 години, макар актьорът да се разкри публично едва през 2012, след като журналист на New York Times писа за сексуалността му. Популярен с ролята си на Шелдън в хитовия „Теория за Големия взрив“, 44-годишният актьор традиционно избягва да говори за личния си живот пред медии.

Миналата година, по повод 14-ата годишнина на връзката му с Спайуак, Парсън публикува снимка, придружена от мило съобщение: „Срещнах този мъж (с микрофона) на днешния ден преди 14 години и това бе най-хубавото нещо, което ми се е случвало някога, без конкуренция. Един от най-страхотните ми подаръци от него е, че вече не ме кара да пея в караоке барове. Мисля, че това селфи е правено с истински фотоапарат, защото телефоните ни по онова време не можеха да правят такива неща хахаха!“