„ХАРВАРД“ ПРЕДЛАГА КРЪЖОК ПО АНАЛЕН СЕКС НА СТУДЕНТИТЕ СИ

 
BHK Banner
 

Ако все пак има нещо, което не знаете за аналния секс, университетът „Харвард” е тук, за да помогне.

В рамките на провеждащата се всяка година „седмица на секса“, университетът предлага на възпитаниците си курс, от който да научат как да се наслаждават безопасно на аналния секс.

Седмицата се организира от студенти и преподаватели за трети път, като от Харвардския университет обясняват, че целта й е да предизвиква мисълта на младежите и да отговори на въпросите им, съобразявайки се с техния опит, като по този начин промотира холистичното разбиране за секса и сексуалността.

Курсът, посветен на аналния секс, е с игривото заглавие „What What in the Butt: Anal Sex 101“ или „Кое какво е в задника: анален секс част първа”. Той се организира от секс магазина Good Vibration (добри вибрации), чийто щатен сексолог Каръл Куин обяснява:

„Работили сме с университета в Харвард и преди и бяхме щастливи, когато и тази година се обърнаха към нас, за да подготвим презентация в рамките на седмицата на секса. Темата за аналния секс беше предложена от организаторите и това много ни зарадва, защото това е въпрос, който интересува много хора, но коректната информация често липсва. Ако се практикува погрешно може да доведе до множество проблеми и дори болести. Аналният секс разбира се не е по вкуса на всеки, но на практика е доста по-разпространен отколкото се предполага, затова идеята на курса е да образова, а решението дали и как да го практикуват си е на студентите.”

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина