„ХАРВАРД“ ПРЕДЛАГА КРЪЖОК ПО АНАЛЕН СЕКС НА СТУДЕНТИТЕ СИ

Ако все пак има нещо, което не знаете за аналния секс, университетът „Харвард” е тук, за да помогне.

В рамките на провеждащата се всяка година „седмица на секса“, университетът предлага на възпитаниците си курс, от който да научат как да се наслаждават безопасно на аналния секс.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Седмицата се организира от студенти и преподаватели за трети път, като от Харвардския университет обясняват, че целта й е да предизвиква мисълта на младежите и да отговори на въпросите им, съобразявайки се с техния опит, като по този начин промотира холистичното разбиране за секса и сексуалността.

Курсът, посветен на аналния секс, е с игривото заглавие „What What in the Butt: Anal Sex 101“ или „Кое какво е в задника: анален секс част първа”. Той се организира от секс магазина Good Vibration (добри вибрации), чийто щатен сексолог Каръл Куин обяснява:

„Работили сме с университета в Харвард и преди и бяхме щастливи, когато и тази година се обърнаха към нас, за да подготвим презентация в рамките на седмицата на секса. Темата за аналния секс беше предложена от организаторите и това много ни зарадва, защото това е въпрос, който интересува много хора, но коректната информация често липсва. Ако се практикува погрешно може да доведе до множество проблеми и дори болести. Аналният секс разбира се не е по вкуса на всеки, но на практика е доста по-разпространен отколкото се предполага, затова идеята на курса е да образова, а решението дали и как да го практикуват си е на студентите.”