ФУТБОЛИСТЪТ РОБИ РОДЖЪРС И ПРИЯТЕЛЯТ МУ СЕ СДОБИХА С МОМЧЕНЦЕ

 
BHK Banner
 

Открито гей футболистът Роби Роджърс и приятелят му Грег Берланти посрещнаха първия си син. Това съобщи един от щастливите татковци във Instagram. Берланти, който е филмов и телевизионен продуцент, сценарист и режисьор, написа:

“Постигането на тази мечта не би било възможно без обичта и подкрепата на прекрасното ми семейство и сурогатната майка, невероятния ми приятел, изключителните ми приятели и колеги. Те ме окуражаваха и ми помагаха по време на това вълнуващо пътешествие. Проверете пак след приблизително 25-30 години, за да разберете как точно съм прецакал всичко. А дотогава – извинявам се за количеството бебешки снимки, които (ще) публикувам. Сърцето ми е пълно завинаги.”

Robbie-Rogers-Greg-Berlanti-baby

Берланти е написал, режисирал и продуцирал хитови сериали като “Кръгът Доусън”, “Братя и сестри” и “Стрела” и е сценарист и продуцент на “Зеленият фенер”. Предстои му да застане на режисьорския стол на друг супергеройски холивудски екшън, “Flash”.

Роджърс също сподели новината с почитателите си: “Посрещам Кейлъб Джийн Берланти на този свят с любов и мир. 18/2/2016 най-красивият невинен малък мъж, който съм виждал.”

Robbie-Rogers-Greg-Berlanti-baby1

Бившият футболист на Лийдс Юнайтед се разкри като гей през 2013, когато обяви оттеглянето си от професионалния футбол. По-късно обаче, той възобнови кариерата си и сега играе за Л.А. Галакси.

Източник: Pink News

Хареса ли ви статията?