ФЕСТИВАЛЪТ XLSIOR ОТНОВО ЩЕ РАЗТЪРСИ ГЕЙ ОСТРОВА МИКОНОС ТОВА ЛЯТО

Какъв по-добър начин да се сбогуваш с лятото от парти в компанията на секси мъже от цял свят на един от най-приказните гръцки острови?! Или пък пропуснете партито, ако не си падате по шумните тъпли, но не пропускайте да си подарите Миконос. Островът от групата на Цикладите носи чар и атмосфера, с която много малко места по света могат да се похвалят.

Вече няколко поредни години последният уикенд на август Миконос обаче затуптява в друг ритъм – ритъмът на XLSior. И с всяко изминало лято фестивалът става все по-грандиозен и привлекателен. От 19 до 23 август ще чуем над 25 диджея от цял свят, сред които небезизвестните Abel, Dan Slater, Noor Q, Tommer Mizrahi, резидентът GSP и много други.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Организаторите не спират да откриват нови локации на острова, като тази година те ще бъдат цели 3. Различното, което XLSior ще предложи тази година, е акцент върху повече дневни и плажни партита. Така например те ще започнат още в първия ден, на 19 август, сряда, с XLSior Sex on the Beach, ще продължат на следващия ден с голямото плажно парти на Elia beach. В петък, 21 август, дневното парти ще носи темата „Ад и Рай“, като ангели и повече демони ще се изсипят около басейна на хотел Porto Mykonos, който разкрива една от най-впечатляващите гледки на острова. И в събота през деня няма да има почивка от парти програмата през деня, когато е ред на United Pool Party.

LINEUP 2015_flyer A5.indd

Нощната програма е също толкова наситена с парти всяка нощ от общо петте вечери. Закриващото парти по традиция е най-посещаваното и отново всяка година негов домакин е клубът Cavo Paradiso.
Грабвайте банските и ще се видим в Миконос.

Повече инфо и билети на www.xlsiorfestival.com