УМИЛИТЕЛНА РЕАКЦИЯ НА МЪЖ, ТОКУ-ЩО ОСЪЗНАЛ, ЧЕ МУ ПРЕДЛАГАТ БРАК

Марк Макдермот месеци наред планирал специалното си предложение за своя партньор Ювал Дейвид. Нюьоркчанинът замесил и роднини и приятели на двойката, за бъде сигурен, че това ще бъде изненада, която Ювал никога няма да забрави. Ето как е описан съдбовния ден под видеото в YouTube:

13 декември, 2015, беше рядък пролетоподобен ден в Ню Йорк. Марк и семейството на Ювал решиха да отидат на брънч в Bubby’s Restaurant в Манхатън. Ювал нямаше никаква представа какво се случва в действителност. Той просто беше щастлив, защото животът, любовта и работата му вървят добре, и се радваше на топлия ден, заедно със своя партньор и семейството си. Е, предстоеше денят да стане още по-хубав…

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Докато Марк и Ювал пристигат пред ресторанта, Ювал чува позната песен – „Това е нашата песен!“, възкликва той, без да подозира, че съпътстващият песента флашмоб е предназначен за него. И въпреки, че разпознава някои от танцьорите, мъжът все още не се досеща каква е работата. Когато обаче Марк бива издърпан на „дансинга“, Ювал най-накрая осъзнава случващото се. Реакцията му разплака и нас.

Вижте безумно романтичния момент във видеото по-долу.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=ucbFrssj6hQ[/tube]