ТРИМА ТОП РУСКИ МОДЕЛИ В ADDICTED BUBBLY

И друг път сме се вълнували от известната испанска марка за бельо, бански и мъжко облекло, ADDICTED и техните модели. Сега новата им колекция е тук и носи името BUBBLY, направена с много настроение и ентусиазъм. „Лятото вече ни напусна, но няма да позволим да ни напусне и лятното настроение“, споделя арт директорът на марката Héctor Aguilar.

ADDICTED-THREE-COLOUR-JOCKSTRAP

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

BUBBLY, която може да бъде намерена у нас, представя идеята на испанските дизайнери за това, как мъжете ще възприемат мъжкото бельо през настоящия сезон. Ярка и колоритна  Bubbly  ни кара да фантазираме и да се възбуждаме от бельото още от първия път, в който го облечем. Мъжки боксерки с малка цепка отзад или слипове с кръгла дупка в центъра на задника в контрастни цветове и комбинации от мрежеста и плътна еластична материя, са само малка част от изненадите, които ни очакват. Сякаш създадена, за да ни кара да се чувстваме весели и ентусиазирани, Bubbly е секси линия мъжко бельо, предлагаща широк спектър от интересни и раздвижени модели и някои нови тъкани. Полиамид , тюл и висок процент на ликра са използвани в създаването на някои от ключовите модели  с цел  по-добро обгръщане на силуета и разтягане.

ADDICTED-COLOR-BLOCKING-BRIEF-AND-BOXER

Рекламните снимки както обикновено са впечатляващи, а главен виновник за това е талантливият фотограф Dylan Rosser, който перфектно улавя посланието на есенно-зимната колекция Addicted Bubbly. Този път от марката са заложили на трима добре познати мъжки модела от Русия – David Lurs, Alexander Dorokhov и Alexandro Krupnov. Всеки от тях допринася по отделно за създаването на рекламната кампания с нещо специално, а заедно успяват да ни предадат едно истинско цветно представление от дрехи,бельо и мускули.

ADDICTED-UNDERWEAR-HOLEY-BOXER-AND-BRIEF

Атлетичният и секси David пресъздава мъжествеността в колекцията, Alexandro – енергичността, а най-младият сред тримата Alexander – невинността. Безумно секси, много игриви и непринудени по детски. Със сигурност ни предизвикват веднага да изкупим Bubbly колекцията. Фотографът Rosser знае как да се възползва от тримата сладури и успява да улови най-доброто от тях във всеки кадър.

The-Male-Underwear-Addicted-Bubbly-01

Новите модели от тази наистина веселяшка колекцията можете да поръчате в България от www.queerwear.net , сега на по-ниска цена, до 20-ти ноември във всички възможни размери.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=hgJHfjkCc2s[/tube]