ТОМ ДЕЙЛИ И ДЪСТИН ЛАНС БЛЕК СЕ ОМЪЖИХА

Гмуркачът Том Дейли и холивудският сценарист Дъстин Ланс Блек се омъжиха в неделя. Приказната церемония се проведе в тесен кръг в замъка Bovey във Великобритания, където около 50 роднини и приятели на младженците прекараха нощта.

Гости разказаха, че преди да разменят брачните си клетви, Дейли рецитирал част от „Ромео и Жулиета“ на Шекспир.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Въпреки, че журналисти не бяха допуснати, Дейли и Ланс Блек публикуваха снимки от специалния ден в профилите си в социалните медии.

22-годишният олимпийски шампион и 42-годишният носител на Оскар са заедно от 4 години. Те обявиха годежа си през 2015 с традиционно съобщение във вестник Times.

Преди няколко месеца Дейли разказа в интервю за тъмен период в отношенията му с Ланс Блек. Разкритието бе провокирано от видео, разпространено онлайн, в което Дейли прави онлайн „секс“ със свой почитател. Дейли каза пред британския таблоид Sun, че партньорът му е знаел за виртуалните сесиите още преди видеото да се появи в интернет. Спортистът обеща никога да не го прави отново. “Това абсолютно никога няма да се случи отново след като се омъжим,” каза той. “Датата е определена и нямаме търпение да се захванем със сватбата.”