Том Дейли и Дъстин Ланс Блек представиха новороденото си момченце

Олимпийският гмуркач Том Дейли и холивудският сценарист Дъстин Ланс Блек обявиха раждането на сина си, Роби Рей, в социалните медии. Дейли публикува в Instagram черно-бяла снимка на крачетата на новороденото момченце, разкривайки, че то се е появило на бял свят на 27 юни. Детето, износено от сурогатна майка, е кръстено на покойния му баща.

Дейли написа: „Добре дошъл на този свят, скъпи малък Роби Рей Блек-Дейли ❤ Това е най-вълшебният момент в живота ми. Количеството обич и щастие, което донесе в живота ни, е неизмеримо. Безценният ни син ❤??❤“.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Съпругът му, Дъстин Ланс Блек, публикува снимка на на двойката, люлееща бебето си. „Добре дошъл на този свят малък Роби Рей. Благодаря ти за обичта и светлината, които донесе със себе си. Благодаря и на онези, които помогнаха да превърнем мечтата си за семейство в прекрасна реалност ❤#AFamily #HappyBirthday ?‍?‍?“

Двойката обяви, че очаква дете през февруари тази година. Консервативните таблоиди във Великобритания направиха всичко възможно да омаскарят бъдещите бащи, оспорвайки правото им да бъдат родители. Това обаче не разколеба Дейли и Блек, които продължиха публично да се радват на нероденото си дете и да говорят в подкрепа на облекчаването на сурогатните услуги.