ТОМ ДЕЙЛИ И ДЪСТИН ЛАНС БЛЕК ОТБЛИЗО

Няма съмнение, че те са най-популярната гей двойка в света в този момент. Три месеца след като обявиха своя годеж, Том Дейли и Дъстин Ланс Блек разкриха подробности за връзката си за Любовното издание на списание OUT.

Олимпийският медалист по гмуркане Дейли и неговият годеник, носител на Оскар, са позирали заедно за интимна фотосесия, придружена от подробности за много от важните моменти в тригодишния им романс. От първите им срещи до решението на Том да се разкрие пред семейството си.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

tom-delay-dustin-lance-black-3

Двамата мъже се запознали на парти в Лос Анджелис, на което Том записал телефонния си номер в телефона на холивудския сценарист. Блек си спомня тази съдбовна вечер: „Той пристигна с ято окрасиви жени, та нямах никаква идея каква е сексуалността му. Всъщност, изглеждаше доста хлътнал по една красива блондинка, затова си помислих ‘Толкова по въпроса’.

„Но от време на време поглеждах в неговата посока и го хващах, че ме наблюдава – онази половин секунда, в която някой те гледа преди да осъзнае, че е сгащен и извръща поглед. Тогава си помислих ‘Определено не е хетеро’.

Том добавя: „Няма да лъжа: нямах представа кой е Дъстин Ланс Блек, нито какво е правил. Само помня, че си мислех ‘Иха, кой ли е това?’ Той носеше бяла тениска с тънка червена качулка и кожено яке отгоре. Заприлича ми на плувец, защото има доста широки рамене.“

„С напредъка на вечерта, продължих да го гледам, а той продължи да ме улавя, което беше доста неловко на моменти, защото аз винаги извръщах поглед.“

tom-delay-dustin-lance-black-2

Докато годежът на двойката миналата есен се случи слад малко повече от две години ухажване, Том обяснява, че темата за брак е била гореща още от самото начало на връзката им.

„Ако трябва да съм искрен, говорихме за брак още в първите две седмици, през които се виждахме в Лос Анджелис“, казва 21-годишният Том. „Темата изскачаше в разговорите ни много често. Винаги съм знаел, че рано или късно ще се случи.“

Годеникът на Том допълва: „Бяхме толкова заети да кроим планове – и двамата искахме да имаме деца; и двамата искахме да свой собствен дом. Аз рисувам, затова скицирах малки планове на къщи върху скали с гледка към океана, докато Том надничаше над рамото ми – беше като игра на семейство за възрастни.

„Бракът е основата на всички тези големи планове, които имаме. Затова знаехме, че ще се сгодим – беше само въпрос на кога и кой ще направи първата крачка.“

Можете да прочетете цялото интервю с Том и Дъстин в out.com. Не пропускайте и снимките от зашеметяващата им фотосесия.

tom