Тимоти Шаламе и Арми Хамър канят един фен на вечеря преди Оскарите

 
Sofia Pride 2023
 

Ако вече сте гледали „Призови ме с твоето име“, то вероятно се усмихвате всеки път, когато видите Тимоти Шаламе, Арми Хамър или двамата заедно. Как ви се струва идеята да ги видите на живо? А да вечеряте с тях?

Шаламе и Хамър обявиха кампания за набиране на средства за благотворителна кауза по избор и възможност един късметлия да присъства на предоскарова вечеря с екипа на филма на 4 март. Транспортът и настаняването ще бъдат организирани от разпространителя на филма, Sony Pictures Classics.

За да участвате, трябва да направите дарение за Trevor Project или Foundation for The AIDS Monument през страницата на кампанията в сайта Omaze. Мисията на Trevor Project е да се пребори със суицидната криза сред ЛГБТИК младежите в САЩ, а Foundation for The AIDS Monument има за цел да събере 4,5 милиона долара, с които да създаде постоянен паметник, посветен на унищожителната СПИН епидемия от края на миналия век.

Размерът на дарението е по избор, но най-малко 10 долара. Колкото по-голяма е сумата, толкова по-голям е шансът да спечелите голямата награда. Няма ограничения за участие от България, освен участниците да са пълнолетни и да имат нужните документи за пътуване до САЩ.

„Призови ме с твоето име“ е номиниран за 4 Оскара, включително за най-добър филм и главна мъжка роля за 22-годишния Шаламе, който е най-младият номиниран в тази категория от близо 80 години.

Вижте как Шаламе и Хамър лично представят благотворителната инициатива във видеото по-долу:

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина