Тимоти Шаламе и Арми Хамър канят един фен на вечеря преди Оскарите

Ако вече сте гледали „Призови ме с твоето име“, то вероятно се усмихвате всеки път, когато видите Тимоти Шаламе, Арми Хамър или двамата заедно. Как ви се струва идеята да ги видите на живо? А да вечеряте с тях?

Шаламе и Хамър обявиха кампания за набиране на средства за благотворителна кауза по избор и възможност един късметлия да присъства на предоскарова вечеря с екипа на филма на 4 март. Транспортът и настаняването ще бъдат организирани от разпространителя на филма, Sony Pictures Classics.

 
L’N’Q: House & Disco
 

За да участвате, трябва да направите дарение за Trevor Project или Foundation for The AIDS Monument през страницата на кампанията в сайта Omaze. Мисията на Trevor Project е да се пребори със суицидната криза сред ЛГБТИК младежите в САЩ, а Foundation for The AIDS Monument има за цел да събере 4,5 милиона долара, с които да създаде постоянен паметник, посветен на унищожителната СПИН епидемия от края на миналия век.

Размерът на дарението е по избор, но най-малко 10 долара. Колкото по-голяма е сумата, толкова по-голям е шансът да спечелите голямата награда. Няма ограничения за участие от България, освен участниците да са пълнолетни и да имат нужните документи за пътуване до САЩ.

„Призови ме с твоето име“ е номиниран за 4 Оскара, включително за най-добър филм и главна мъжка роля за 22-годишния Шаламе, който е най-младият номиниран в тази категория от близо 80 години.

Вижте как Шаламе и Хамър лично представят благотворителната инициатива във видеото по-долу: