ТИЙНЕЙДЖЪРКА СЕ РАЗКРИ ПРЕД МАЙКА СИ СЪС СУВЕНИРНА СНИМКА В ДИСНИЛЕНД

Калифорнийска тийнейджърка избра една от най-популярните атракции в Дисниленд, за да се разкрие пред семейството си.

Джина направила малък плакат с надпис „Аз съм гей“ и го взела със себе си на посещение в калифорнийския парк на 18 юни. Докато тя и майка й се возели на водното влакче Splash Mountain, 16-годишното момиче вдигнало плаката във въздуха точно навреме, за да бъде уловен от камерата за сувенирни снимки. На излизане от атракцията, майка й първоначално помислила, че посланието е в знак на солидарност с жертвие на масовия разстрел в Орландо, Флорида. Тя бързо осъзнала обаче, че това всъщност е разкриването на дъщеря й.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Момичето сподели снимката в Twitter и до момента публикацията й е събрала над 10 000 харесвания и 6000 споделяния.

„За мен Дисниленд е мястото, където всеки може да бъде себе си и да бъде приет такъв какъвто е, затова реших, че това е идеалното място да се разкрия по сигурен и забавен начин,“ каза Джина пред Huffington Post.

Когато майка й осъзнала какво се случва, тя прегърнала Джина и й казала, че много се гордее с нея.

„Не бих могла да мечтая за по-добра реакция от семейството ми,“ споделя тя. Братята и баща й били „около 70% сигурно“, че момичето е хомосексуално още преди да се разкрие. „Късметлийка съм да имам такава невероятна подкрепа от всичките си приятели и роднини. Това направи процеса толкова по-лесен отколкото някога съм си представяла!“