ТВ водещият Дон Лемън целуна партньора си в новогодишното шоу на СNN (видео)

 
BHK Banner
 

Да работиш в новогодишната нощ е ужасно, но не и за водещия на CNN Дон Лемън. Той бе сред домакините на ежегодното новогодишно шоу на новинарския канал, заедно с колежката си Брук Болдуин.

По време на миналогодишното предаване Лемън – под въздействието на обилно количество алкохол – намекна, че има нужда от промяна в любовния си живот: “Винаги живея живота си на пълни обороти, но имам нужда от малко повече баланс. Може би съм склонен да започна връзка тази година, досега не бях.”

Е, изглежда, че желанието му се е сбъднало. След няколко шота в бар в Ню Орлийнс, които двамата водещи изпиха в ефир, Лемън стана леко емоционален и отново заговори за личния си живот. Той каза: “Знаеш, че мина година откакто бяхме тук, нали?, на което Болдуин отвърна: “Ти обясняваше, че си готов за връзка и че 2016 беше най-ужасната година.”

“Е, случи се!” ентусиазирано каза Лемън, след което съобщи, че партньора му е в бара и го извика да се присъедини към тях. Мъжът бързо се отзова на поканата и четири минути след полунощ двойката се целуна в ефира на най-популярния международен новинарски канал.

Лемън се разкри като гей през 2011 в книгата “Transparent” (Прозрачен). Книгата бе посветена на Тайлър Клементи, студент, който отне живота си в следствие на унизителна хомофобна шега от колега.

Хареса ли ви статията?