ТВ водещият Дон Лемън целуна партньора си в новогодишното шоу на СNN (видео)

Да работиш в новогодишната нощ е ужасно, но не и за водещия на CNN Дон Лемън. Той бе сред домакините на ежегодното новогодишно шоу на новинарския канал, заедно с колежката си Брук Болдуин.

По време на миналогодишното предаване Лемън – под въздействието на обилно количество алкохол – намекна, че има нужда от промяна в любовния си живот: „Винаги живея живота си на пълни обороти, но имам нужда от малко повече баланс. Може би съм склонен да започна връзка тази година, досега не бях.“

 
L’N’Q: House & Disco
 

Е, изглежда, че желанието му се е сбъднало. След няколко шота в бар в Ню Орлийнс, които двамата водещи изпиха в ефир, Лемън стана леко емоционален и отново заговори за личния си живот. Той каза: „Знаеш, че мина година откакто бяхме тук, нали?, на което Болдуин отвърна: „Ти обясняваше, че си готов за връзка и че 2016 беше най-ужасната година.“

„Е, случи се!“ ентусиазирано каза Лемън, след което съобщи, че партньора му е в бара и го извика да се присъедини към тях. Мъжът бързо се отзова на поканата и четири минути след полунощ двойката се целуна в ефира на най-популярния международен новинарски канал.

Лемън се разкри като гей през 2011 в книгата „Transparent“ (Прозрачен). Книгата бе посветена на Тайлър Клементи, студент, който отне живота си в следствие на унизителна хомофобна шега от колега.