ТВОРЕЦЪТ, КОЙТО РИСУВА С ПЕНИСА СИ

Брент Рей Фрейсър е модерен артист, който създава портрети на известни личности като Барак Обама, само че инструментът, с който рисува, е собственият му пенис.

Фрейсър започва странния метод за рисуване още през 2009г. и макар че събира доста голяма аудитория от10980723_10155317701770076_2930279876905289641_n гей мъже, твърди, че никога не е спал с мъж: „Получавам много писма от мъже, които основно искат да правим секс, но аз им казвам, че съм артсексуален. Работата ми е много еротична и получавам достатъчно сексуално задоволяване от нея.“

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Художникът споделя, че пенисът му е полезен и в еректирало и в нееректирало състояние, но се налага доста да го пази, за да не получи натравяне през кожата. Въпреки това, неговият лекар го успокоил, че пушенето на цигари, например, е доста по-вредно от това да сложиш боя за рисуване върху пениса си.

Уебсайтът на Брент Фрейсър предлага на потребителите възможност срещу заплащане да гледат на видео как той рисува с пениса си, как прави секс с ябълков пай или торта и как се покрива целия с боя – в името на еротиката, разбира се.

Brent Ray Fraser. Dick painterОсвен лика на Обама, Фрейсър е нарисувал и емблематичната картина на Мерилин Монро, създадена от Анди Уoрхол: „Все едно съм във фабриката на Уoрхол, но работя с пениса си. Творенето на изкуство ме възбужда.“ А за да завърши творбите си, Брент мастурбира и се изпразва върху тях – така ги подписва с ДНК-то си.

Описвайки се като интроверт, бившият еротичен танцьор Брент Фрейсър понякога рисува и облечен. Когато има нужда да се отдръпне от цялото внимание покрай творбите му, остава сам в студиото си и рисува с ръце.