ТАБЛОИД РАЗКРИ МЛАД МЕДИЦИНСКИ РАБОТНИК КАТО БИВШ ПОРНО АКТЬОР

Британският таблоид Sun разкри като бивш гей порно актьор младо момче, наскоро започнало работа като медицинска сестра. Вестникът, еквивалент на българските Уикенд и Шок, съобщи с обичайния си сензационен тон, че младежът е участвал в 23 филма за възрастни, включително Swim Team, Doubled Up и Tent Hopping Sluts.

Освен името му, в материала са включени многобройни снимки, взети от онлайн профили, и кадри от порно филми. Така наречените „журналисти“ дори са проследили 23-годишния мъж до дома му и тайно са го снимали как изхвърля боклука си.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Жълтият вестник цитира „източник“, който казал: „Никой в болницата не знае за миналото му. Той току-що постъпи на работа.“

Липсва обяснение защо миналото на момчето е от обществен интерес и какво оправдава намесата в личния му живот. Болницата, където работи набеденият, е отказала коментар по случая и не е ясно дали новата му кариера е заплашена от статията.

След острите реакции, предизвикани от материала, Sun реши да го свали от сайта си. В съобщение, изпратено до PinkNews вчера, от редакцията казват: „Наши читатели изразиха притеснение. Ние се вслушахме в отзивите им и свалихме статията.“