СПОРЕД ФРЕНСКИТЕ ВЛАСТИ ТЕРОРИСТЪТ ОТ НИЦА Е БИЛ БИСЕКСУАЛЕН

Терористът, отговорен за смъртта на 85 души в Ница, е използвал приложения за запознанства, за да се среща със жени и мъже.

Миналия четвъртък родения в Тунис Мохамед Лауайеж Бухелал се вряза с камион в тълпа, празнуваща Деня на бастилията. Освен жертвите, има и 202 ранени.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Но въпреки, че атаката беше припозната от радикалната ислямска група ИДИЛ, разследването показва, че Бухелал съвсем не е следвал доктрината на терористите. Според информация, получена от френската медия BFMTV, разследващите са открили в телефона на убиеца приложения за запознанства, както и снимки на негови сексуални завоевания – както жени, така и мъже.

Семейството му каза, че 31-тодишният мъж не е бил много религиозен. Често ядял свинско, напивал се и взимал наркотици. Френският министър-председател потвърди, че най-вероятно Бухелал се е радикализирал наскоро и е станал част от редиците на ИДИЛ.

Ако терористичната организация знаеше за сексуалните му приключения обаче, едва ли щеше да го приеме така радушно. Като част от продължаващата си кървава кампания, ИДИЛ е екзекутирала стотици мъже, обвинение в хомосексуалност. Те биват убивани с камъни и хвърляни от сгради.

Изглежда обаче, че моралният код на последователите на групата доста се разминава от официалната й доктрина. Според Pink News, властите са установили, че компютрите, използвани от дигиталните крила на ИДИЛ, често са пълни с порнография.