СПЕЧЕЛИ ПЪТУВАНЕ ДО БЕРЛИН И ФОТО-СЕСИЯ ЗА BARCODE!

Ако си спортен тип и посещаваш редовно фитнес залата, плуваш, тичаш, гребеш или като цяло не си даваш почивка в поддържането на хубаво тяло, тогава отговаряш на изискванията за участие в конкурса Balkan Beat на модната марка за облекла Barcode и онлайн медията PROUD.bg. Barcode e eдна от водещите световни марки за мъжко спортно и фетиш облекло, с отличителен стил и секс-вдъхновение директно от Берлин. Момчетата, които носят Barcode, обичат да показват спортната си и мъжествена страна, но не крият и фетишите си.

Изпрати свои снимки в цял ръст, с дрехи и без дрехи, по бански или бельо, но не изцяло гол (остави нещо скрито за въображението ни), на имейл адрес info@proud.bg. Още по-лесният начин е да качиш своя снимка с #balkanbeat в Instagram, но не забравяй първо да харесаш профила на PROUD.bg там. В конкурса могат да участват само пълнолетни лица. Краен срок за участие – 10 март.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Наградата е повече от привлекателна! Победителят ще спечели уикенд в Берлин, включващ самолетен билет, хотел и най-изкушаващото – фотосесия за Barcode, която ще бъде публикувана на сайта на марката https://www.barcodeberlin.com/ и тук на www.proud.bg

Победителят ще бъде избран от жури от Barcode и PROUD.bg.

Всички участници ще получат ваучер с 20% отстъпка за покупка от онлайн магазина на Barcode.

Участниците в конкурса се съгласяват снимките им да бъдат използвани в материали, статии, реклами и други, свързани с Balkan Beat активности.

huge-barcode-game-final

Колекциите на Barcode имат изобилие от различни кройки, материи, обработка на материите и финални допълнения. Резултатът е уникален продукт, който кара носещият го да се чувства специален и да не остава скрит от хорските погледи. Марката трябва да ти е любима и по-друга причина – цялото им производство се случва в Европа. Мисли локално, действай глобално и добави малко сексапил. А и цените са в рамките на напълно достъпните за нещо така добре изпипано. Следете Barcode-Berlin в техния онлайн магазин, Facebook, Twitter, Google+ и разберете повече за марката, стартирала през 2009 г. О, и не пропускайте да разгледате галерията им със снимки. Заслужава си.

PROUD.bg е в Instagram на http://instagram.com/huge_magazine/

Barcode е на https://www.barcodeberlin.com/