СПЕЦИАЛНАТА КОЛЕКЦИЯ НА BALMAIN x H&M ПРИСТИГА У НАС НА 5 НОЕМВРИ

Колекцията Balmain x H&M направи своя световен моден дебют на Уолстрийт в Ню Йорк пред погледите на публиката и редица известни личности като Кайли Дженър, Даян Крюгер, Роузи Хънтингтън-Уайтли. Бляскавата и ефектна колекция е създадена от дизайнера Оливие Рустейн и ще дебютира на 5 ноември 2015 г. в 250 магазина по цял свят, както и онлайн. У нас ще бъде налична в H&M бул. Витоша 6 и онлайн на hm.com.

Gigi Hadid, Kendall Jenner, Jourdan Dunn
Gigi Hadid, Kendall Jenner, Jourdan Dunn

Вечерта на представянето бе дръзка и впечатляваща като създадените от Рустейн модели. Тя обедини модата и музиката, за да представи колекцията на място, наподобяващо футуристично метро. След ексклузивна прожекция на музикалния видеоклип към кампанията с участието на Кендъл Дженър, публиката подгряха танцови формации в очакване на модното шоу с участието на моделите Джиджи и Бела Хадид, Джордан Дън, Алесандра Амброзио, Карли Клос и Джоан
Смолс.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 
Kylie Jenner, Lewis Hamilton
Kylie Jenner, Lewis Hamilton

След модното шоу Backstreet Boys изненадаха публиката с ексклузивно изпълнение на живо, пресъздаващо атмосферата на 90-те. Всички фенове от цял свят бяха поканени да проследят събитието на живо чрез приложението Periscope, както и в социалните мрежи с хаштага #HMBalmaination.

Backstreet Boys, Olivier Rousteing, Ann-Sofie Johansson
Backstreet Boys, Olivier Rousteing, Ann-Sofie Johansson

„Тази вечер мечтата ми се сбъдна. Енергията и атмосферата са невероятни, а специалното изпълнение на Backstreet Boys за Balmain x H&M бе фантастично. За мен е чест да работя заедно с H&M. Никога няма да забравя днешното представяне“, сподели Оливие Рустейн, творчески директор на Balmain.