СЛАВИ ТРИФОНОВ ОСМЯ ИЗДАТЕЛЯ НА ПИК С ЛЮБОВНО ПИСМО И БЕШЕ ПРИВИКАН В ПОЛИЦИЯТА

Слави Трифонов даде интервю в собственото си шоу, в което обясни, че е повел битка за любовта си с издателя на жълтия вестник „Пик“ Недялко Недялков. Трифонов разказа, че по сигнал на Недялков е бил привикан на разпит в полицията.

Клуб Z публикува разказа на известния тв водещ. Редакцията се е впечатлила от творческия подход за борба с жълтите медии, който Трифонов използва.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Историята започнала с публикация в „Пик“, в която се твърди, че Слави Трифонов е гей и педофил. В отговор, Трифонов се обяснил на Недялко Недялков в любов, изпращайки му букет червени карамфили и „друго нещо“, свързано със секс.

„Цветята и другото нещо, което му изпратих, бяха подкрепени от две писма. Аз и по телевизията казах, че няма значение, че той е писал толкова гнусни неща срещу толкова много хора и е натъжил толкова много хора и семейства, защото любовта е сляпа и аз си го обичам такъв, какъвто си е.“

Издателят на „Пик“ обаче, не харесал жеста и се оплакал в полицията, защото почувствал опасност за живота си. Полицейските служители приели сигнала присърце и изпратили призовка на обвинения в тормоз.

Трифонов продължил с ироничната си игра и в полицейското управление, където бил привикан на разпит.

„Питаха ме за любовта ми. Показаха ми това, което е постъпило като оплакване от Недялко. И, когато аз казах на полицаите, че съм гей, моята адвокатка изкрещя: „Не си гей!” А аз й казах: „Ти си ми адвокат, ще ме приемеш такъв, какъвто съм.“

Можете да прочетете целия разказ на Трифонов тук.