СКИНАР РАЗБИ НОСА НА МОМЧЕ ЗАРАДИ ШАРЕНАТА МУ ПРИЧЕСКА

Миналата седмица очевидец на нападение в столичен трамвай описа видяното във Facebook. Свидетелят, когото решихме да не назоваваме от съображения за неговата сигурност, публикува снимка на жертвата (която редактирахме с подобни мотиви) и написа, че престъплението е било извършено от скинар.

Тъкмо преди трамвая да спре на спирка, скинарът се нахвърлил върху младо момче и разкървавил носа му, след което страхливецът скочил през вратата и избягал. Вероятната причина – шарената прическа на момчето. Жертвата споделила с останалите пътници, че подобно нещо не се случва за първи път.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Ето го и пълният разказ на очевидеца:

„Айде едно въпросче за всичките „батки“ и скинари в тоя фейсбук. Абе хора кво може да ви мине през шибания малък акъл за да разбиеш носа на някой защото му е различен цвета на косата….Абе вие мозък имате ли? Човека просто си стоеше в трамвай 20 и си слушаше музика, в следващия момент трамвая намалява за да спре на спирката, гледам някой стъпва тежко до мен, обръщам се и гледам как му бие тупаница и му разби носа, след което, просто си скочи от трамвая и си слезе викам „кво правиш, бе що бягаш?“ Той „щото мога“ Е хубаво и баба ми дето е на 63 години може ей така да те тресне и да избяга айде, нали си велик за кво бягаш? Тамън бяхме настанали 5ма човека. Най-ядосващото беше когато го питахме човека как е каза „Ама то това не ми се случва за първи път.“ и аз го питах „Само заради косата ти ли?“ и той само ми кимна. Боклуци сте големи ей, оправия няма. Шибаното е, че ония ще му се размине, както на повечето.“

Не разполагаме с независимо потвърждение на разказа.

Нападения срещу хора, чийто външен вид се откроява, са често срещано явление у нас. PROUD.bg знае за редица такива случаи, в които жертвите на престъпления от омраза са били набелязани само защото нещо във вида им е характерно за противоположноия пол. Никой от пострадалите, които познаваме, не е подал жалба в полицията.