СИЯЙНИЯТ ТЕН СЕ ОБУСЛАВЯ ОТ… ЧЕРВАТА

Advertorial 

Макар нарушеното равновесие на добрите и лошите бактерии в човешкото тяло да е разпространено явление, не винаги се подхожда към проблема с внимание. Причините могат да бъдат както неправилното и небалансирано хранене, така и приемът на лекарства, включително и стресът. С дисбактериозата се свързват алергиите, синдрома на хроничната умора, депресиите и много кожни проблеми. Ето защо все по-често дерматолозите наред с козметиката препоръчват нормализиране на червата.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Лицето отразява не само настроението, a и здравето, и, на първо място – състоянието на червата, макар и много от нас да омаловажават тази обусловеност. Чревната лигавица е най-големият имунологичен орган в човешкото тяло и именно там се образуват всички имунни клетки, които го пазят от отровни вещества, чужди бактерии и вируси. По принцип полезната микрофлора превъзхожда по численост патогенната, но балансът може лесно да се наруши. Омни-Биотик 6 не само елиминира токсините и стимулира имунната система при хронични заболявания, но и положително влияе на храносмилането, метаболитните процеси, а като следствие и на състоянието на кожата. Освен пробиотични бактерии, комбинация от най-ново поколение щамове (6 на брой), той съдържа и подходяща хранителна среда за тяхното развитие.

Пробиотикът стабилизира чревната бариера, укрепва имунната система при инфекции, кожни проблеми, синузит, потиска както растежа на Candida albicans, така и на бактерии в пикочния мехур, носа и влагалището, успокоява раздразненото черво, действа при запек

Неговото действие се гарантира от 1 милиарда активни живи бактерии на грам, които освобождават чревните власинки от загниващи и ферментиращи остатъци, стимулират абсорбцията на витамини и минерали от храната, както и синтеза на ензими, аминокиселини и есенциални мастни киселини. Продуктът се отличава с добра поносимост, затова може да се приема от бременни, бебета и малки деца. Съдържанието на едно саше се разбърква в 125 ml вода, изчаква се 15 минути за рехидратация и активиране на бактериите. Идеалното време за прием е сутрин преди закуска или вечер преди лягане. Специалистите препоръчват употребата на Омни-Биотик 6 минимум четири седмици. И тъй като не става дума за лекарство, а за синбиотична храна, този ценен продукт може да се приема ежедневно.

Омни-Биотик 6 може да намерите в аптеките.