СЕКСИ КАЛЕНДАР С БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ

Календарите с пожарникари, голи спортисти, гей знаменитости и секси мъже отдавна не са новост навън, а успешен маркетингов подход и печеливш продукт. Но когато подобен проект се появи в България, за нас си е истинско събитие и пиршество за окото. Календарът, който ви представяме, е в ограничен тираж за ценители, а зад снимките в него седи талантливият фотограф Георги Андинов, който работи за множество модни списания и е запален по черно-бялата фотография. Но знаем, че се вълнувате повече от моделите. Те са Мистър България 2012 Мартин Иванов, шампион по плуване, модел и финансист, и Васил Дипчиков, солист на единствената трупа за съвременен танц и танцов театър у нас – балет „Арабеск“. Васил е завършил НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, специалност Театър движение.

Разпитахме детайлно екипа зад проекта, откъдето ни споделиха, че и двамата модели са били леко стеснителни в началото. Но пък и кой не би бил – чисто гол в стая с облечени хора?! Искаше ни да се да попаднем зад кулисите, но следващият път няма да ни се измъкнат.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Не като сексуални обекти, а като произведения на изуството. Така са гледали от екипа на мъжките голи тела при направата на календара. Но на нас не ни пречи да погледнем към следващите фотоси и с друг поглед. Enjoy!

photo 2 photo 2 photo 3 photo 3 photo 4 photo 4 photo 5