СЕКСАПИЛНОТО DJ ДУО SEXSHOOTERS АТАКУВА НОЩНА СОФИЯ

SexShooters идват за първи път в България за седмия рожден ден на ID CLUB!

Лондонските сладури Дейвид Харт и Клаудио Жирарди, познати по света като SexShooters, пристигат в пълна парти готовност на 30 януари в София. Сексапилното DJ дуо идва за седмия рожден ден на култовия ID CLUB. Станалото традиционно отбелязване на създаването на заведението година след година надгражда с пищни партита и специални гости като топ DJ, клубни артисти и танцьори. Миналогодишното гостуване на порно актьора Франсоа Сагат преизпълни клуба до краен предел.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

j7afGwkv64NcPB2rlB_jwPTvhL371ATMCA9r_3mZaN0,mvtkKpFxZOolxQGguwDhC2ZQMwfAm9aCRWSDuREaoQk

Сега щафетата ще поемат SexShooters, които са неизменна част от програмата на големите клубове и партита в Мадрид, Мелбърн, Сингапур, Тел Авив, Рим и Лондон. Двамата мачовци, които са партньори и в живота, започват DJ кариерата си през 2013 г. и бързо печелят фенове със своята сексуално заредена хаус музика и стил. Едната част от половинката Дейвид Харт седи и зад партитата Gigolo, които се наложиха като алтернатива в гей нощния живот в Лондон. Дейвид е и безкрайно талантлив фотограф, а сред клиентите му са много модни марки, артисти и музиканти.

В партито на 30 януари, освен специалните гости, участие ще вземат много танцьори и изпълнители, които са били част от проекта ID през годините. За ексклузивния повод интериорът ще претърпи специална промяна и нова декорация, която ще бъде допълнена и от нова сцена за изявяващите се гост звезди.

L8rRYhlPsYRYEA26HFxFK8IRqGfzj5znxVUvRrUjAXQ

SexShooters ще позират за снимки с всички желаещи преди началото на специално удължения им тричасов сет.

Ограничен брой от най-близките приятели и гости на клуба ще получат покани, а всички останали са добре дошли пред вратите в 23:30 на 30 януари за една заредена със секси танци парти нощ. A дотогава може да чуете последният им микс Dirty Sex тук.