СВЕТЪТ СЕ ВЛЮБИ В ‘ГЕЙОВЕТЕ С ТЕСТОТО ЗА КУРАБИЙКИ’

Създателят на феноменално популярната Facebook страница Humans of New York, Брендън Стантън, има умението да открива на нюйоркските улици най-невероятните истории.

Във вторник той публикува снимка на двама стилни млади мъже по време на първата им среща. Облечени в тесни черни дънки, с лъснати хипстърски обувки и с перфектни прически, двамата изглеждат като модели по време на фотосесия.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Но цитатът, придружаващ снимката, е това, което предизвика истинска еуфория сред почитателите на страницата и доведе до над 27 000 споделяния в рамките на два дни. Превод можете да прочетете под снимката.

cookie-dough-gays

„Това е първата ни среща. Запознахме се на Файър Айлънд. Нямах планове да излизам онази вечер. Вече бях изпил половин бутилка Johnny Black, затова възнамерявах да си остана вкъщи и да чета книга на Челси Надлър. Но приятелите ми обещаха да ми опекат курабийки, ако отида с тях на клуб. Та отидох да купя три пакета тесто за курабийки и когато най-накрая стигнах до клуба, всичките ми приятели се натискаха с някого. Помислих си ‘колко тъпо’ и започнах да си танцувам сам и да ям тестото за курабийки. По някое време го видях до диджейската платформа и се загледахме, та отидох при него и започнахме да ядем тестото заедно. Така и не говорихме онази вечер. Няколко месеца по-късно се засякохме в метрото.“

Сред 25-те хиляди коментара под снимката е и този на Питър Фарел – предполагаемият автор на цитата. Мъжът пише: „Той се притесняваше, че ще станем ‘гейовете с тестото за курабийки’. Надявам се, че все пак ще излезе на втора среща с мен хахаха“.

Над 300 души са писали под коментара на Фарел, като повечето от тях му пожелават успех с втората среща и му правят комплименти за безупречната визия. „Изглеждаш адски готино, човече, а дори не съм гей! Хаха“, пише един от коментиралите.

Друг заявява очевидното: „Пич, вие СТЕ гейовете с тестото за курабийки! И това е велико!“

Peter-Farrell-cookie-dough-gays
Питър Фарел. Снимка: Facebook профила му