СВЕТОВНОИЗВЕСТЕН ГЕЙ КОМИК ЩЕ ИЗНЕСЕ ШОУ В СОФИЯ

Тази предстояща неделя Комеди Клуб София ще бъде домакин на комедийна вечер с международно известният комик Даниел-Раян Сполдинг. Събитието е част от културната програма на София Прайд.

Сполдинг е един от най-горещите европейски комици и е имал участия в над 40 държави. Шоуто му EUROTRASH е диво препускане през света на политиката, сексуалността, културата, идентичността и живота на един млаж гей комик в Европа. Брутално, искрено, сексапилно и разбиващо смешно!

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Канадецът е наполовина хърватец, който живее в Холандия и прекарал част от живота си в Норвегия, но излиза на срещи само с шведски мъже. Любимият му град е Берлин, но без проблем би могъл да живее и в Словения. Говори френски, но успява да си уреди участия само в босненски телевизионни предавания… По гореизброените причини, Сполдинг нарича себе си EUROTRASH.

Daniel-Ryan-Spaulding-1

Полулярността го ударила по главата, след като неговото YouTube видео „If Gay Guys Said the Shit Straight People Say“ събрало над 2 милиона гледания и било отразено в международни медии като Huffington Post, College Humor, Boing Boing, Cosmopolitan, and UpWorthy.

Резервация можете да направите на телефон 0876212069 от 13:00 до 19:00, като тя ще се пази до 15 минути преди началото на шоуто.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=0x805d-nwQI[/tube]