САН ФРАНЦИСКО ОТКРИВА ФЕТИШИСТКИ ПАРК В ИЗВЕСТЕН ГЕЙ КВАРТАЛ

Проектов план за уникален по рода си гей фетишистки парк предстои да бъде развит в популярния гей квартал “South Market” в гр. Сан Франциско, САЩ. Проектът обещава да превърне цяла улица, намираща се между популярни гей барове, в интересен микс между публична пиаца и творение на изкуството, изпълнено латекс и черна кожа.

В паркът ще бъдат изработени впечатляващи дизайнерски елементи, изцяло свързани с различните сексуални фетиши. Освен това, през вечери ще има и изпълнения на живо от танцьори, артисти и различни специални гости. Освен визуалните атракции, създателите планират да включат и осамотена част, която да бъде използвана от тези, които са дошли не само за да гледат.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Проектът, който вече е подкрепен от местните политици и предприемачи, ще предостави чудестната комбинация от практичното и интересното. Един от супервайзорите на Район 6, в който се намира кварталът – Джейн Ким, коментира, че идеята е чудесна и ще осигури както подходящо място за гей мъжете с подобни интереси, така и интересна атракция и зелено пространство за останалите жители на квартала.

Фетишисткият парк все още е едва проект, но след позитивната реакция на жителите на квартала и управляващите, най-вероятно ще се превърне в реалност до 2 години. Създателите обещават уникално изживяване и се надяват със своето иновативно и разкрепостено усвояване на публично пространтво, да вдъхнат креативност и на други предприемачи по света.