РОМАНСЪТ НА ОЛИМПИЕЦА ГЪС КЕНСУЪРТИ И АКТЬОРА МАТЮ УИЛКАС

 
Sofia Pride 2023
 

Олипийският шампион Гъс Кенсуърти, който се разкри като гей през 2015, и актьорът Матю Уилкас разкразаха повече за връзката си в интервю за списанието OUT.

Двойката разказа за това как Кенсуърти е инициирал запознанството им. „Написах му дълго съобщение в Instagram,“ сподели скиорът. „Написах му ‘Хей, мисля, че си много забавен и изглеждаш наистина мил, и ми доставя удоволствие да те следя в Instagram. В момента съм всъщност в килера и ще идвам до Ню Йорк след няколко седмици, та ако искаш може да пием по кафе или нещо'“.

Двамата се уговорили да се видят, но Уилкас тъкмо преживявал тежка раздяла, затова следващата им среща се случила цяла година по-късно. Когато най-накрая се видели отново, на рождения ден на Кенуърти, нещата се развили много бързо и скоро двамата били двойка.

Олимпиецът казва: „Разговорът беше вървеше наистина гладко и след вечерята се целунахме пред ресторанта. След това той ме изпрати до хотела ми и продължи по пътя си. Цяла нощ си писахме съобщения и на следващия ден той дойде до хотела ми. Аз всъщност бях там с майка ми, но тя беше навън, та тогава Мат и аз правихме секс за пръв път.“

Двамата мъже разкрили чувствата си един към друг няколко месеца по-късно. Уилкас имал представление в Кънектикът и Кенсуърти го навестил изненадващо. Актьорът си спомня: „Целувахме се на дивана, а думите от дълго време бяха заседнали в гърлото ми, та просто казах ‘Искам да ти кажа нещо, но наистина се страхувам да ти го кажа’ и се разплаках.“ Партньорът му допълва разказа: „Усещах как бие сърцето му и долових енергията му. Той се обърна към мен и каза ‘Искам да ти кажа нещо, но се страхувам’ и тогава аз тотално поех контрола върху ситуацията и заках ‘Обичам те.’ И след това той ми отвърна със същото и се разплака и аз се разплаках. Беше наистина мило.“

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина