РИКИ МАРТИН E МОДЕЛ ЗА ПОДРАЖАНИЕ СПОРЕД GQ

Той призна пред света, че е гей през 2010 г., а в последния септемврийски брой на списание GQ Австралия Рики Мартин признава още, че в миналото често се е борил със своята сексуалност. В момента Рики Мартин се радва на завидна слава в страната на кенгурутата след като беше съдия в последния сезон на „Гласът на Австралия“. Пуерториканският певец е звездата от корицата на мъжкото списание, обявен като „модел за подражание за цялата планета“.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

В статията и придружаващото интервю журналистката Тифани Бейкър описва Рики като един зрял мъж, който е пораснал във външността си – „бръчките около очите му подхождат и казват на широкия свят, че на 41 години, той не е вече свежото хлапе, което някога беше.“

Ricky

Певецът, който някога живееше la vida loca, сега разказва за детството си и осиновените от него близнаци – Матео и Валентино. Мартин шокиращо споделя, че е тормозил гей деца като малък. „Поглеждам назад и осъзнавам, че тормозех хора, за които знаех, че са гей. Бях приел вътрешно хомофобията. За да разбера, че тя всъщност се сблъсква с мен. Исках да се махна от това усещане.“

Певецът възпитава по различен начин децата си като признава, че не иска те да живеят в лъжи или пък да мислят, че има нещо лошо в това да си гей. Мартин, който отглежда близнаците заедно с партньора си Карлос Гонсалес Абейс, разказва пред GQ, че това е променило живота му изцяло.

Изглежда позагасналата слава на Рики започва отново да блести, като певецът обяви намеренията си скоро да направи и мини-турне. Ще продължаваме да следим с интерес.

Ricky-Martin-GQ-3